Sales Development (Starter)

Solliciteer nu

Sales Development (Starter)

Full-time · Amsterdam

Starred stelt Talent Acquisition en HR-teams in staat om hun People Experience te verbeteren met respondent vriendelijke feedback software. Steeds meer topbedrijven zoals Spotify, VodafoneZiggo, Toast, Coca-Cola, Glovo, Virgin Atlantic en Deloitte werken al met ons en dat aantal groeit sneller en sneller, ook internationaal. Daarom zoeken wij een A-player voor Sales Development.

Dit is de meest uitdagende commerciële rol in tech scale up. Je bouwt mee aan en in een Software-as-a-Service (SaaS) sales omgeving die zich kenmerkt door samenwerking, technologie, innovatie, strakke processen en snelheid. In deze rol ben jij het eerste persoonlijke contact voor een klant bij Starred.

Starred is gekend om z’n geweldige sfeer. We zijn een jong bedrijf met een team bestaande uit meer dan10 verschillende nationaliteiten, die ook van de Hollandse gezelligheid houden. In de zomer stappen wij vanuit ons kantoor regelmatig in de Starred sloep voor een tochtje door de Amsterdamse grachten.

We bieden je een geweldige groei-omgeving, waar je binnen één of twee jaar een ontwikkeling kan doormaken die je de perfect basis geven om een account executive rol aan te kunnen, of naar bijvoorbeeld Customer Success te gaan. In die periode ontwikkel je je volledig in alle aspecten van sales development. Je leert in de praktijk, door de beste trainingen en van het ervaren leiderschap van Starred. Hebben wij je aandacht en wil je meer weten?

Het belangrijkste is dat jij over de juiste eigenschappen beschikt om in deze rol succesvol te kunnen zijn:

 1. Je hebt een krachtige motor die zorgt dat je altijd gas kan geven. Je hebt veel energie, je neemt veel initiatieven en je bent super productief. Je weet uit ervaring dat je geen externe motivator nodig hebt om te blijven gaan.
 2. Je bent slim, maar nog belangrijker: je bent nieuwsgierig. Je bent doortastend als je met potentiële klanten spreekt waardoor je altijd de juiste informatie verkrijgt om hen goed te adviseren en om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Je begrijpt dat je twee oren hebt gekregen en maar één mond, dus je luistert meer dan dat je spreekt. En wanneer je spreekt ben je overtuigend en to the point.
 3. Kies je in deze fase in je carrière voor ‘earn’ of voor ‘learn’? Als het dat laatste is, dan is het goed, want leren is investeren, dat betaalt zich later vanzelf uit. Je bent gretig naar feedback en wil graag gecoacht worden. Je creëert constant waarde voor je klant, voor Starred en daarmee voor jezelf. Maar natuurlijk verdien je een goed salaris en sales bonus.
 4. Je wil scoren en bent competitief ingesteld. De doelen die zijn gesteld voelen voor jou als een minimaal prestatieniveau. Je hebt doorzettingsvermogen en pit. Omdat je weet dat verkoop vaak met ‘nee’ begint laat je je door tegenslagen natuurlijk niet uit het veld slaan. Je scoringsdrang staat je echter niet in de weg, integendeel: je bent leuk om mee te werken, deelt successen en bent accountable en integer.
 5. Je past bij Starred en waar wij voor staan. Dat zijn specifiek deze waarden:
 • Menselijke maat: wij geloven in de samenwerking van mens en technologie en zien dat de persoonlijke relatie die wij hebben met klanten een belangrijke factor van het succes van Starred is, ook al zijn we een tech bedrijf.
 • Accepteer iets niet omdat het nu eenmaal zo is, doorbreek de status quo, innoveer en vind je eigen baan steeds opnieuw uit, kortom: omarm verandering.
 • Neem verantwoordelijkheid voor je werk, je klanten, je collega’s, … je fouten, met andere woorden: je ‘huurt’ je baan bij Starred niet, je bent er eigenaar van.
 • Er is soms een beter alternatief dan harder werken, namelijk slimmer werken. Welke tools kun je inzetten? Van wie kun je veel leren? Welk partnership kan je versnellen? Wij kijken constant naar hoe het slimmer kan.
 • Tenslotte, je bent niet alleen. Zonder marketing zijn er geen leads, zonder het ontwikkelingsteam is er geen product, zonder het customer happiness team zijn er geen blije klanten, zonder sales zijn er geen nieuwe klanten. We bouwen samen in Starred en we bouwen samen aan Starred.

Wat wij je bieden

 • Een goed full-time salaris en een variabele sales commissie.
 • Bij Starred geloven we in ‘ownership’, je bent eigenaar van je baan, maar ook financieel ownership. Daarom word je ook Starred aandeelhouder.
 • Als onderdeel van ons team heb je een belangrijke stem in de sales strategie. Je leert direct van het ervaren leadership team van Starred. Bovendien werk je met geweldige klanten.
 • Trainingen van hoog niveau, maar bovenal veel vrijheid om veel praktijkervaring op de doen.
 • Je werkt in het hart van de Amsterdamse scale up scene in TQ.

Als je je hierin herkent en hier enthousiast van wordt, willen we graag van je horen. Vertel ons wat je Starred te bieden hebt, wat je aanspreekt in SaaS sales development, en wat maakt jou tot een bijzonder persoon, kortom, waarom zouden wij jou in ons team willen hebben?

Ontmoet ons team

Mark

Chief Revenue Officer

Lars

Founder

Jasper

Business Developer NL