Customer Success & Support Specialist

Solliciteer nu

Customer Success & Support Specialist

Wij zijn op zoek naar een Customer Success & Support Specialist, verantwoordelijk voor de (online) support van onze klanten op het Starred platform.

FULL-TIME · AMSTERDAM

Over Starred 

Wij geloven sterk dat bedrijven kunnen leren van hun sollicitanten en medewerkers. Met Starred’s feedback software helpen we onze klanten wereldwijd om hun sollicitanten en medewerkers een stem te geven. Met de ontvangen feedback kunnen onze klanten hun People Experience meten en analyseren om deze vervolgens te verbeteren. Onze klanten zijn innovatieve bedrijven en variëren van scale-ups tot corporates zoals Roblox, Elastic, Robinhood, OneTrust, Brex, Deliveroo, Coca-Cola en meer.

Starred's uitdaging

We willen onze klanten de beste ondersteuning bieden die ze van Starred kunnen krijgen. Om onze ambitieuze internationale groeiplannen uit te voeren, zijn we op zoek naar manieren om onze online ondersteuning te verbeteren en schaalbaarheid te vergroten.

Ben jij die energieke en creatieve persoon die wij zoeken? Combineer jij passie voor service met technische probleemoplossing? Dan verwelkomen we je graag in ons Customer Success team!

Jouw uitdagingen en verantwoordelijkheden als Customer Success & Support Specialist

Wij zoeken een Customer Success & Support Specialist aan het begin van zijn of haar carrière. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse communicatie met onze klanten en het initiëren van diverse projecten om (de schaalbaarheid van) onze dienstverlening en ondersteuning aan onze klanten te verbeteren. 

Je zult onder andere verantwoordelijk zijn voor:

 • (Online) Support: Jij bent dé contactpersoon voor onze klanten via chat, email en telefoon. Je helpt onze klanten bij vragen over het gebruik van Starred. Je denkt actief mee en zoekt passende oplossingen voor hun vraagstukken. Soms heb je niet direct een antwoord maar duik je graag de diepte in om het antwoord te vinden.
 • Ownership Support: Je bent binnen Starred eigenaar van de Starred Knowledge Base. Je hebt vernieuwende ideeën over customer support en kunt deze ideeën vertalen naar nieuwe support guides waarmee we onze support menselijk houden en tegelijkertijd de schaalbaarheid vergroten.
 • Product expert: Als onderdeel van het Customer team ken je alle functionaliteiten binnen ons platform en van onze integraties met andere tools. Je ontwikkelt best practices om onze klanten te ondersteunen en je werkt nauw samen met de verschillende disciplines in ons team (Business Development, Sales en Product). Je deelt de feedback en vragen van onze klanten, zodat we deze kunnen vertalen naar nieuwe features. Zo heb jij direct impact op de development roadmap.
 • Customer Success: Wanneer je het Starred product volledig eigen hebt gemaakt zul je verantwoordelijk worden voor het onboarden en succes van jouw eigen klant portfolio. Met jouw ondersteuning zorg je dat jouw klanten hun doelen behalen en tevens tevreden zijn met het gebruik van ons platform. Ook ben je verantwoordelijk voor het identificeren, creëren en sluiten van commerciële kansen bij je klanten (cross- en upsell). 

Wat verwachten we van jou?

 • Na 3 maanden kan je 70% van alle vragen over het platform beantwoorden
 • Na 6 maanden is de snelheid en efficiëntie van supportvragen verbeterd met 20%
 • Na 12 maanden kun je zelfstandig nieuwe klanten onboarden en ben je verantwoordelijk voor het succes en retentie van je eigen klant portfolio

Wat zoeken we in jou?

 • Je bent slim (afgeronde HBO/WO studie).

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (bij voorkeur moedertaal) en je Engels is uitstekend.
 • Je houdt van klantcontact en bent goed in staat om vragen en wensen van een klant om te zetten in een oplossing waar de klant blij van wordt.
 • Je bent analytisch. Je lost problemen op door data-gedreven besluitvorming en het stellen van prioriteiten.
 • Je leert snel en maakt (nieuwe) technologie en processen je snel eigen.
 • Je bent communicatief sterk en voelt je comfortabel bij het spreken met en trainen van klanten.
 • Je geeft niet snel op en zoekt net zo lang naar de oplossing tot je die gevonden hebt. Je werkt accuraat en gestructureerd om het overzicht te bewaren en klanten optimaal te helpen.
 • Het lijkt je aantrekkelijk om in een start-up omgeving te werken: Je bent gedreven, van nature nieuwsgierig, houdt ervan om zelf dingen op te pakken en past graag nieuwe technologieën toe die onze support aan klanten ten goede komt. Je gaat voor een geweldige leerervaring!

Wat bieden we jou?

 • Een fulltime basissalaris en aantrekkelijke benefits.

 • Bij Starred geloven wij in ownership: ownership van je job, maar ook financieel ownership. Bij Starred word je daarom ook aandeelhouder.
 • In ons geweldige team ben je betrokken bij het bepalen van de support strategie van het bedrijf, leert direct van het zeer ervaren leadership team van Starred en werkt samen met geweldige klanten.
 • Werken in het TNW Office, het hart van de Amsterdamse start-up omgeving en de kans om onderdeel te zijn van een hecht team: we lunchen samen, houden van borrels en feestjes en varen graag met onze Starred sloep! (Wanneer dat straks allemaal weer mogelijk is! 😷)
 • Wordt onderdeel van ons geweldige, multiculturele team waar we het leven vieren 🍻 en onze successen met 🍾 en 🍦.